Aula Global: Videoconferència (Eina externa - Collaborate)

La Factoria   Aula Global, Guies d'ús i tutorials

Videoconferència (Eina externa - Collaborate) : guia d'ús

La Videoconferència (eina externa - Collaborate) permet crear un entorn d’aprenentatge i comunicació amb els estudiants en temps real via Internet. Permet fer classes virtuals i realitzar videoconferències amb la possibilitat de gravació per compartir-les i penjar-les posteriorment a l'aula. Entre les seves opcions destacades hi ha la de compartir pantalla, crear una pissarra compartida o comentar treballs directament en línia.

Requeriments tècnics

  • Utilitzar els navegadors Chrome i Firefox actualitzats a la darrera versió estable disponible, tant per a Windows, MAC o Linux.
  • Recomanem establir la connexió mitjançant cable de xarxa. En el cas de connectar-se via Wi-Fi, cal assegurar-se de disposar d’una connexió estable per disposar d’una qualitat òptima de vídeo i d’àudio.
  • No fer servir una connexió 3G de mòbil.
  • Els equips han de disposar d’uns requeriments mínims de 256 MB de memòria RAM i 20 MB d’espai lliure al disc dur
  • Cal disposar d’auriculars i micro o bé una webcam amb micro integrat i altaveus en cas de voler participar amb veu i imatge.
  • Cal acceptar/validar al navegador l’ús del micro i la càmera quan ho sol·liciti Blackboard Collaborate.
  • Cal que mantinguis una posició estable durant tota la videoconferència per a garantir una bona qualitat durant la sessió.
  • Recomanem dedicar el màxim de recursos del teu equip a la videoconferència, per aquest motiu hauries d’aturar els programes que puguin consumir recursos durant la sessió.

Nota legal

En cas de gravar la sessió és obligatori informar els participants que aquesta es gravarà i es compartirà. Aquesta informació es pot comunicar abans de la sessió (per exemple, per correu electrònic) o durant la sessió (per exemple, mostrant una diapositiva, un missatge de xat o dir-ho verbalment als assistents).

Afegir una Videoconferència (eina externa - Collaborate)

Per afegir una Videoconferència has de prémer el botó Activa edició, que està situat a la part superior dreta de la pàgina principal del curs. A continuació, en la secció de l'aula desitajada (setmana o tema), clica a Afegeix una activitat o un recurs:

Apareixerà un llistat en el que hauràs de seleccionar l'activitat Eina externa. A continuació, prem el botó Afegeix:

A continuació, en la pantalla de configuració dels paràmetres has d'omplir el camp Nom de l'activitat. A més, en el desplegable Eina preconfigurada selecciona Collaborate Ultra:

Després de definir els paràmetres clica a Desa els canvis i visualitza per accedir a les opcions de configuració de la sala de videoconferència:

Entra en l'activitat Collaborate que acabes de crear i clicaundefined i des de l'icona undefinedpots:

undefined

 

Per editar-ne la configuració, clica Edita la configuració. D'una banda, tens els Detalls de l'esdeviniment i, per l'altra, la Configuració.

undefined

  • En els Detalls de l'esdeveniment pots obtenir un enllaç de convidat i escollir-ne el rol que li vols assignar (participant, presentador o moderador). Cal també que programis el dia i l'hora d'inici i final de la sessió (tot i que també tens l'opció de deixar la sessió oberta). Pots marcar si aquesta sessió es repetirà periòdicament, si vols que l'entrada pugui ser anticipada i si vols afegir una descripció del que consistirà la sessió.
  • En l'apartat de la Configuració has d'assignar un rol determinat als assistents del curs, per defecte el rol d'assistent és el de participant. Pots decidir si permets baixar els enregistraments  o fer que els xats siguin anònims i pots escollir els permisos que tindran els participants (si podran compartir l'àudio, el vídeo, publicar missatges de xat i dibuixar a la pissarra electrònica i als fitxers). Igualment pots configurar també les opcions de xat privat.

undefined

Una vegada configurades les opcions clica Desa.

Seguidament, es mostra la pàgina amb la sessió o llistat de sessions creades. Per modificar la configuració i eliminar-les clica la icona dels tres punts.

undefined

 

Per entrar a la sessió clica damunt del nom de la sessió i després el botó Uneix-te a la sessió

Ja dins la sessió, a la part superior esquerra, podràs seleccionar Iniciar la gravació de la sessió que vagis a impartir, també el programa t'ofereix una ajuda online.

 

A la part inferior central podràs activar el micròfon, la webcam i amb la icona de la mà aixecada podràs gestionar les preguntes que es realitzin en el trancurs de la sessió.

 

La icona undefined dóna la possibilitat de comunicar un estat o mostrar-se en acord o desacord durant mig minut i aquest serà visible per tots els assistents a la sessió.

 undefined

 

En la part inferior dreta hi ha una pestanya lila que si la cliques podràs observar quatre icones diferents, la primera icona és per poder mantenir converses utilitzant l'eina del xat i la segona icona et servirà per poder veure quins usuaris estan connectats a la sessió.

Pel que fa a la tercera icona és la que et permetrà compartir el contingut, tens diferents possibilitats: compartir una pissarra en blanc, una aplicació/pantalla, càmera o bé un arxiu, també et permet realitzar sondejos i crear grups de treball amb els assistents a la sessió.

undefined

 

Una vegada finalitzada la sessió la pots descarregar, visualitzar, suprimir o copiar l'enllaç. Per fer-ho has d'anar a la pàgina des d'on has entrat a la sessió i clicar a la pestanya d'Enregistraments i escollir la sessió.

Registre de participants de la sessió

És possible obtenir i descarregar un informe sobre l'assistència dels estudiants en una sala creada amb Collaborate Ultra. Aquest informe et permetrà saber qui ha entrat a l'aula, en quina hora i quan ha sortit).

1- Per veure'l situat en la pantalla de la sessió de la que vols obtenir aquesta informació. 

undefined

2- Clica la icona undefined que correspon a la videoconferència i s'obrirà un desplegable.

3- Posa't damunt de Mostra els informes i fes clic.

undefined

Et permet veure el nom de l'assistent amb el seu rol, el seu primer accés i l'hora de l'última sortida, a més del temps total de connexió i el nombre d'accessos. Aquesta informació teniu la possibilitat d'imprimir-la o exportar-la.

 

Diferències entre Collaborate Ultra i Collaborate

 

undefined

Per saber-ne més


-

Més informació sobre Collaborate

Treball en grups

Si vols crear grups dins d'una sessió de videoconferència tens l'opció de que Collaborate te'ls faci de manera aleatòria (sempre que a la sessió hi hagi més de 4 assistents) o bé pots crear-los tu, arrossegant els assistents en els grups.

Tingues en compte que es poden fer fins a 20 grups i que els grups de treball només estan disponibles en sessions de com a màxim 250 assistents.

Els grups de treball funcionen amb el seu àudio, vídeo, pissarra i ús compartit d'aplicacions i xats privats i no és possible capturar-ne l'enregistrament.

 

1- Obre l'opció de Compartir contingut i dins l'apartat Interactua fes clic a Divisió de grups.

undefined

2- Escull la manera d'assignar grups obrint el desplegable, pots escollir entre fer-ho de manera aleatòria o personalitzada. Recorda que si a la sala hi ha menys de 4 assistents només tens l'opció d'Assignació personalitzada:

assigna grups

3- També pots permetre que els participants canvïin d'un grup a un altre marcant aquesta opció:

undefined

4- Després selecciona inici per començar el treball en grups.

 

Si vols compartir arxius amb els grups de treball clica aquí

Per utilitzar el temporitzador i que tots els grups puguin veure el temps que els queda, clica aquí.

Els assistents en un grup de treball tindran el rol de presentadors això significa que podran compartir pissarra, arxius i aplicacions amb la resta del grup. Tanmateix el contingut compartit en aquests grups de treball no és possible guardar-lo. Podeu suggerir-los que facin alguna captura de pantalla amb el resultat de la seva feina.

Una vegada iniciat el treball en grup pots moure't entre els grups per supervisar la seva feina clicant Unirse al grupo

undefined

Finalment, per acabar el treball per grups i tornar tots a la sala principal selecciona Finalitzar divisió de grups.

undefined

tornant sala principal

 

Si vols saber més: